Автотехника Оферти и акции

Тук можете да намерите всички текущи оферти и промоции от Avtotechnika PM.

 • akciq modeli
  Оферти и акции 15.02.2024

  Volkswagen е за всички, а не за малцина.

  Спестяваш до 14 500 лв. за избрани Volkswagen модели.В сърцето на Volkswagen винаги са стояли хората. Автомобилите ни никога не са били за малцина. А винаги за всички. Водени от това разбиране, само до края на февруари предлагаме ексклузивни условия и възможност да спестиш до 14 500 лв. с ДДС за избрани налични на склад автомобили. Сега можеш да притежавате Volkswagen по-лесно от всякога!Акцията важи за нови договори, сключени до 29 февруари 2024 г. Промоционалните условия не се комбинират с други акции и допълнителни отстъпки. Посочените отстъпки важат до изчерпване на количествата и не се прилагат за индивидуални клиентски конфигурации. За персонална оферта и схема на плащане се свържете с най-близкия Volkswagen дилър.

 • audi zima
  Аксесоари за автомобила 01.10.2023

  Зимна брошура. Audi Оригинални аксесоари

  Открийте забележителни места и се насладете на всяко пътуване през зимата. Запознайте се с актуалните предложения от Audi Оригинални аксесоари за комплекти зимни колела и зимни гуми от марките Continental и Bridgestone.

 • зима2023
  Оферти и акции 01.10.2023

  ЗИМА 2023

  Комплекти колела, зимни гуми и аксесоари

 • 4+
  Оферти 30.09.2023

  Програмата Сервиз 4+ на Volkswagen

  Сервиз 4+ е сервизна програма, предназначена за всички модели Volkswagen леки и Лекотоварни автомобили на възраст над 4 години. Пакетните предложения от програмата включват Volkswagen Economy части съответно Volkswagen Оригинални части, както и труда за тяхната подмяна. Пакетната цена е с атрактивно ценово предимство за клиента. За извършения ремонт и вложените части Вие получавате съответната гаранция.Гаранцията на вложените резервни части труд е 2 години без ограничение на пробега с изключение на бързоизносващи се части. Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номера на шаси. Приложените тук оферти са примерни. За индивидуална оферта, моля, попитайте в най-близкия Volkswagen сервиз.

 • LNF аксесоари
  Аксесоари за автомобила 18.09.2023

  Каталог с Оригинални аксесоари на Volkswagen лекотоварни автомобили

  Всеки един продукт на Volkswagen Оригинални аксесоари се произвежда от висококачествени материали и се разработва паралелно с автомобила и посредством най-съвременни процеси на производство. Много от компонентите на аксесоарите преминават през строги проверки за безопасност, които понякога надминават предписаните от закона стандарти.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.